SEGRE

MÚSICA GRUPS

Círculo de Borneo publica un videoclip del seu últim disc

'Contradicción, Parte II', a les xarxes

El grup lleidatanooscenc Círculo de Borneo estrena videoclip a les xarxes socials de la banda.

El grup lleidatanooscenc Círculo de Borneo estrena videoclip a les xarxes socials de la banda.CÍRCULO DE BORNEO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup lleidatanooscenc Círculo de Borneo va estrenar el cap de setmana passat als seus canals oficials a Youtube, Instagram, Facebook i Twitter un nou videoclip corresponent al segon disc d’aquesta formació, Hombre madre, que va publicar el 2020.

Es tracta del tema Contradicción, Parte II, una cançó instrumental que s’obre pas entre la commoció i la complexitat del context actual. “Hi hem volgut reflectir la lluita entre la raó i la bogeria, el desig i l’abatiment, el cos i l’ànima.

Espais que busquen un equilibri constant en cada ésser”, explica el pianista i compositor de Balaguer Josep M. Porté, que encapçala aquesta banda juntament amb el cantant i lletrista Juan Magrí.

El videoclip, dirigit per Iván Luengo i Jéssica Hernández, es va gravar en diversos espais naturals de Lleida (Aitona), Osca (Monegres, vall d’Isàvena i Finestres) i Girona (Llançà).

Círculo de Borneo van publicar el 2015 el seu primer àlbum, El incansable finalista, temes pop interpretats per una orquestra de cambra. En el segon disc, Hombre Madre, produït pel lleidatà Antoni Tolmos, hi van introduir la percussió.

tracking