SEGRE

PATRIMONI EQUIPAMENTS

Un abonament per als museus i monuments de Patrimoni

La plaça Sant Joan, centre de la campanya

Una dona fotografia el codi QR d’una de les portes de la instal·lació ubicada a la plaça Sant Joan.

Una dona fotografia el codi QR d’una de les portes de la instal·lació ubicada a la plaça Sant Joan.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural va desembarcar ahir a la plaça Sant Joan de Lleida amb la seua gira de presentació de la campanya De bat a bat. Es tracta d’un nou abonament que permet accedir de forma il·limitada, durant un any i a un preu assequible, als 29 museus i monuments que gestiona l’agència.

A la instal·lació, que podrà visitar-se a la plaça fins diumenge, es troben cinc portes amb un codi QR d’accés a la plataforma de compra. Es presenten dos modalitats: individual (30 euros) o multipersonal (70 euros). En el primer, la persona titular pot accedir gratuïtament i tantes vegades com vulgui al llarg d’un any en tots aquests espais.

El multipersonal permet que el titular i fins a un màxim de tres acompanyants –familiars, amics o companys– puguin visitar de forma gratuïta i il·limitada durant un any les instal·lacions, nou a la demarcació de Girona, deu a la de Barcelona, vuit a la de Tarragona i dos a la de Lleida: el conjunt rupestre de la Roca dels Moros, al Cogul, i el convent de Sant Bartomeu, a Bellpuig.

tracking