SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Torna el Freedom Festival de Torrelameu amb èxit

Amb els valencians Zoo i 700 entrades venudes anticipades

El grup Zoo va ser el cap de cartell ahir de la quarta edició del Freedom Festival de Torrelameu.

El grup Zoo va ser el cap de cartell ahir de la quarta edició del Freedom Festival de Torrelameu.RAMON PERA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de la cancel·lació l’abril de l’any passat per culpa de la pandèmia, Torrelameu va poder ahir per fi, amb totes les restriccions preceptives, celebrar la quarta edició del Freedom Festival amb un cartell musical liderat per la popular banda valenciana de rap, rock i ska Zoo. L’organització va destacar a mitja tarda que ja s’havien venut de forma anticipada més de 700 entrades, amb la qual cosa confiava en la taquilla d’última hora per atansar-se a l’aforament limitat per a 1.200 espectadors, tots asseguts i amb distància de seguretat.

El primer a saltar a l’escenari habilitat al camp de futbol d’aquesta localitat de la Noguera va ser el jove cantautor de Balaguer Culli. Armat amb la seua guitarra, va presentar les seues noves composicions, entre aquestes la cançó Volaremos, que compta amb un videoclip d’èxit a YouTube. A primera hora de la nit, el grup Zoo va començar a demostrar la força del seu directe en una vetllada que estava previst que tanquessin la banda lleidatana de versions Pernil Salat i les barreges del DJ i productor Lo Puto Cat.

Els horaris dels concerts es van ajustar al màxim per poder finalitzar el festival a les 00.30 hores. El certamen, de caràcter solidari, destinarà aquesta edició part dels beneficis a la Plataforma per la Llengua..

tracking