SEGRE

MÚSICA PROGRAMACIÓ

Doctor Prats, primer grup per a les Festes de la Tardor

A Lleida, la nit del 28 de setembre, vigília de Sant Miquel

La popular banda de Terrassa pararà a Lleida el 28 de setembre en el seu actual ‘Massa Bé Tour’.

La popular banda de Terrassa pararà a Lleida el 28 de setembre en el seu actual ‘Massa Bé Tour’.BLANCA UROZ

Creat:

Actualitzat:

La popular banda de Terrassa Doctor Prats és el primer nom confirmat del cartell de les Festes de la Tardor de Lleida. Segons ha pogut saber SEGRE, el septet vallesà actuarà la nit del dimarts 28 de setembre, vigília de Sant Miquel, dia festiu a la capital del Segrià. Serà un concert gratuït, malgrat que des de la Paeria encara no s’ha decidit l’espai que l’acollirà, pendents de les restriccions i les preceptives limitacions d’aforament.

Val a recordar que les activitats de les Festes de la Tardor de l’any passat es van concentrar majoritàriament als Camps Elisis i la plaça Sant Joan, amb tots els protocols de seguretat i reserva prèvia per accedir als concerts. En aquests moments, s’estudia un recinte per a un màxim de 3.000 persones i, si les restriccions al setembre ho permetessin, amb el públic dret.

La banda de Terrassa de pop-rock, reggae i ska visitarà Lleida en el seu actual ‘Massa Bé Tour’

Després del seu tercer i aclamat disc Venim de lluny, que va ser publicat el 2018, Doctor Prats es troba ara en plena gira del denominat Massa Bé Tour, que pren el nom del single Massa Bé, acabat de llançar, una cançó optimista cridada a ser un dels himnes de l’estiu musical.

Els de Terrassa continuen evolucionant en el mestissatge i són capaços de fusionar estils com el pop, la cúmbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, com van poder comprovar els seus fans el passat 10 de juliol a Tàrrega al festival Paupaterres. També tenen previst actuar a la festa major d’Alcarràs el pròxim 28 d’agost.

tracking