SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CERTAMEN

Les places d'Isona, escenari teatral del nou festival FART

Tres jornades d'espectacles per a tots els públics, que culminaran avui

La companyia lleidatana de teatre familiar El Sidral va oferir ahir al migdia ‘Històries Improssibles’.

La companyia lleidatana de teatre familiar El Sidral va oferir ahir al migdia ‘Històries Improssibles’.FESTIVAL FART

Creat:

Actualitzat:

“L’any passat vam estar a punt, però al final no va poder ser per la pandèmia.

Ara, per fi ho hem aconseguit”, exclamava ahir Francesc Amorós, vicepresident del Centre d’Estudis d’Isona, impulsor del nou festival FART, que va nàixer divendres a la nit en aquesta localitat del Pallars Jussà. La primera edició del certamen proposa fins avui diumenge una programació variada formada per deu propostes gratuïtes de titelles, dansa, teatre familiar i per a adults, improvisació i clown en una població en la qual al llarg de l’any no resulta gens fàcil disfrutar amb regularitat d’espectacles professionals, tret de la festa major.

Aquest és l’objectiu d’un festival que, a falta de teatre o equipament cultural en condicions, ha transformat aquest cap de setmana les places en escenaris a l’aire lliure prenent com a referència la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega.

De fet, la directora executiva de FiraTàrrega, Natàlia Lloreta, va ser l’encarregada d’inaugurar el festival FART divendres, abans de l’actuació de la companyia lleidatana UN Teatre i de l’espectacle ImproGames. Ahir al migdia, la companyia El Sidral va oferir les seues Històries Improssibles per als més petits.

A la tarda, estaven previstes obres de dansa, teatre i el monòleg còmic Safareig, a càrrec de Pau Muner..

Micròfon obert per tancar la primera edició La primera edició del FART culminarà avui amb La Vila de Capdetrons, de Sol Salat (13.00), i La princesa que va sortir per la finestra, d’Elena Catalán (19.00); la pallassa Gadi (19.30); i un singular micròfon obert perquè tots els que vulguin puguin convertir-se en artistes per un dia (20.30).

La companyia lleidatana de teatre familiar El Sidral va oferir ahir al migdia ‘Històries Improssibles’.

La companyia lleidatana de teatre familiar El Sidral va oferir ahir al migdia ‘Històries Improssibles’.FESTIVAL FART

tracking