SEGRE

MÚSICA NOVETAT

La DJ lleidatana Neus González estrena 'I found you', la seua primera cançó

Un tema dance, ja en plataformes digitals

La DJ lleidatana Neus González, en plena sessió musical.

La DJ lleidatana Neus González, en plena sessió musical.CREA MULTIMEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Neus González, una de les DJ catalanes amb més talent i projecció del moment, s’estrena en el món de la música amb una cançó pròpia després d’anys de recórrer les millors pistes de ball del país.

Periodista, locutora de ràdio i DJ de radiofórmula musical a Los 40 Principales, Neus González va estrenar divendres passat a totes les plataformes digitals la cançó I found you. La lleidatana no aterra sola al panorama musical.

Ve acompanyada d’un dels compositors i intèrprets joves més reconeguts, el cantant d’Igualada Roger Argemí, que posa veu al tema.

La cançó es va crear enmig de la pandèmia amb la necessitat de portar una mica de “bon rotllo” i música per al moment tan dur que estava vivint la societat. Amb tanta inactivitat per als DJ, Neus González es va centrar en la producció del seu primer tema dance: “Teníem molt clar que volíem un tema que, des de la primera nota, desprengués bon rotllo, i crec que ho hem aconseguit”.

I found you és una cançó que parla de trobar l’amor en el moment en què menys ho esperes, una lletra i música molt estiuenca i amb el segell de “bon rotllo” i positivitat d’aquesta artista que, amb tot just tretze anys, va debutar en antena a Ràdio Bellpuig.

“Crec que és un tema amb un so que representa molt la meua manera de veure la vida, vull que a la gent, a l’escoltar-la, se li dibuixi mig somriure a la cara”. Neus González va comptar amb la col·laboració d’Oriol Plana i Roger Argemí per a la producció del tema: “Són artistes a qui admiro moltíssim, ha estat un plaer i un luxe poder treballar amb ells.” La DJ també ha volgut mostrar el seu costat més solidari ja que destinarà els beneficis de la cançó a la lluita contra el càncer.

tracking