SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROPOSTES

El cuplet arriba també a FiraTàrrega

Glòria Ribera, de Guissona, presentarà l'espectacle 'Parné' || El 6 d'agost, a la venda les entrades per a l'edició del certamen que se celebrarà del 9 al 12 de setembre

L’artista Glòria Ribera, de Guissona, va oferir divendres un assaig de l’espectacle ‘Parné’ al Teatre Ateneu de Tàrrega.

L’artista Glòria Ribera, de Guissona, va oferir divendres un assaig de l’espectacle ‘Parné’ al Teatre Ateneu de Tàrrega.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cuplet serà present a la pròxima edició de FiraTàrrega amb un concert espectacle de la guissonenca Glòria Ribera que, amb l’humor per bandera, reivindica la vida més enllà de la norma.

Parné, el segon espectacle d’aquesta jove de la Segarra, s’inspira en el calé, “els quartos”, i tal com ella ho defineix és “un concert de revista, una performance de copla i cuplet”. Ribera va oferir divendres un assaig de Parné al Teatre Ateneu, ja que l’obra s’emmarca en el programa de Suport a la Creació.

Durant l’obra va recordar el seu “important vincle amb Tàrrega i la Fira de Teatre”, ja que aquí va presentar el seu primer espectacle, Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria, el 2019, a més de pertànyer a la primera generació que va estudiar arts escèniques a l’Escola Ondara i fa més d’una dècada que ha col·laborat amb el certamen.

Giribet va dir que “el model pel qual hem apostat és restrictiu i es podria mantenir amb un rebrot”

La directora artística de FiraTàrrega, Anna Giribet, va explicar que “aquests dies no parem, la setmana passada vam estar a Tremp i aquesta hem fet la primera col·laboració amb el Dansàneu, un assaig al Teatre Ateneu de Tàrrega i una obra del Circuit Nòmada a l’Espluga de Francolí”. Giribet també va avançar que divendres que ve, 6 d’agost, publicaran tots els horaris de la programació de FiraTàrrega 2021 i posaran a la venda les entrades.

La directora artística del certamen va recordar que la pàgina web inclou tots els espectacles amb filtres per disciplines, prioritats i edats. Giribet es va mostrar convençuda que hi haurà Fira de Teatre aquest any perquè “el model pel qual hem apostat ja és restrictiu i permet mantenir-la en cas d’un possible rebrot”.

tracking