SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

Zum Zum Teatre estrena avui el Castellserà de Nit

Festival amb tres cites més durant l'agost

La companyia lleidatana presentarà l’obra ‘La gallina dels ous d’or’.

La companyia lleidatana presentarà l’obra ‘La gallina dels ous d’or’.ZUM ZUM TEATRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia lleidatana Zum Zum Teatre inaugurarà avui dijous (22.00 hores) amb el seu espectacle per al públic familiar La gallina dels ous d’or la novena edició del festival d’estiu Castellserà de Nit. El certamen, organitzat per aquest ajuntament de l’Urgell, amb la col·laboració de la Diputació i la Generalitat, inclourà aquest agost unes altres tres cites escèniques a l’aire lliure amb humor, circ i música.

La següent representació, l’11 d’agost, comptarà amb la companyia PuntMoc, que presentarà un muntatge d’humor gestual titulat Denarius, el nom de la moneda de plata de l’època romana, que dona peu als actors a criticar a través de l’humor absurd l’actual societat capitalista del benestar.

El 19 d’agost, la Pista d’Estiu de Castellserà acollirà l’actuació de Los Galindos, amb l’espectacle MDR (Mort De Riure), a mig camí entre el circ i el clown, que també està programat a FiraTàrrega, al setembre. El festival acabarà el 26 d’agost amb el duo acústic Escorça, amb el guitarrista d’Agramunt Marc Xandre i el pianista de Tàrrega Marcel Fabregat en un recital d’homenatge a Pau Donés i Jarabe de Palo. Entrades a 1 €, tret del concert, que és gratuït.

tracking