SEGRE

CINE FESTIVALS

Johnny Depp rebrà el Premi Donostia a Sant Sebastià

L’actor Johnny Depp.

L’actor Johnny Depp.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Johnny Depp rebrà el Premi Donostia del Festival de Cine de Sant Sebastià, que celebrarà la 69 edició del 17 al 25 de setembre i que està treballant perquè l’actor nord-americà no sigui l’únic aquest any al qual entregui el seu reconeixement honorífic més important.

El certamen donostiarra va fer l’anunci ahir i va definir Depp com “un dels actors més talentosos i versàtils de la cinematografia contemporània”.

Un any després de la seua visita al Zinemaldia per presentar Bebiendo con Shane MacGowan, de Julien Temple, en la producció del qual havia participat i que va obtenir el Premi Especial del Jurat, l’intèrpret nord-americà recollirà el guardó en una cerimònia que tindrà lloc el 22 de setembre.

Amb aquesta distinció, el certamen reconeix la trajectòria d’un actor que suma tres nominacions als Oscar i que ha obtingut un Globus d’Or, entre molts altres guardons, que ha intervingut com a intèrpret en més de 90 produccions i que ha produït una desena de films, inclòs el més recent, El fotógrafo de Minamata, d’Andrew Levitas. A més, Depp ha dirigit curts i el llargmetratge The Brave el 1997.

tracking