SEGRE

CICLE MÚSICA

Arranca el 28è Festival de Música Popular de la Granadella

Amb havaneres i tast de productes locals

L’antic dipòsit va acollir l’acte inaugural del 28è Festival de Música Popular de la Granadella.

L’antic dipòsit va acollir l’acte inaugural del 28è Festival de Música Popular de la Granadella.AJUNTAMENT DE LA GRANADELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’antic dipòsit de la Granadella va ser l’escenari en el qual va arrancar ahir el 28è Festival de Música Popular i Tradicional Catalana. A les 19.00 hores va començar el festival amb la presentació de la iniciativa Mengem Garrigues i un tast de productes locals. A les 22.30 hores estava prevista la primera actuació musical amb la cantada d’havaneres a càrrec del grup L’Espingari a la plaça de la Vila.

En la jornada d’avui, la més llarga i amb més propostes del festival, es duran a terme visites guiades i gratuïtes, amb reserva prèvia, al Museu de l’Oli de Catalunya, ubicat a la Cooperativa de La Granadella.

Quant a les activitats, a les 11.30 h tindrà lloc la Cursa de les Pedretes, per als més petits, i a les 13.00 h la barreja de música tradicional amb la transformació sonora d’Electrogralla omplirà la plaça de la Vila. La tarda començarà a les 17.30 h amb la carrera dels més grans, la Cursa de la Cordera, i a les 18.30 h serà el torn de l’espectacle familiar De poetes, cançonetes. Per finalitzar, a les 22.30 hores, Julivert actuarà amb Cançons populars i de taverna.

tracking