SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CERTAMEN

Torna el 'Pirineus en dansa'

La Vall de Boí acull fins al 6 de setembre tallers i espectacles a la tercera edició del festival || Fusió del patrimoni amb les arts del moviment

L’espectacle de circ ‘Tope’ de Monopájaroverde va iniciar el festival dijous passat a Erill la Vall.

L’espectacle de circ ‘Tope’ de Monopájaroverde va iniciar el festival dijous passat a Erill la Vall.AJUNTAMENT LA VALL DE BOÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Vall de Boí acollirà fins divendres vinent diverses activitats entre tallers i espectacles per a tots els públics en el marc de la tercera edició del Festival Pirineus en Dansa.

Aquesta proposta pretén promoure i difondre les activitats culturals, així com fomentar la creació de nous espais per a la dansa contemporània i les diferents arts del moviment en una zona rica pel seu patrimoni.

La programació de la iniciativa, organitzada per l’associació Dansa en Plural i amb la col·laboració de l’ajuntament de la Vall de Boí, va començar dijous amb l’espectacle de circ Tope, a càrrec de la companyia Monopájaroverde a Erill la Vall.

El pròxim esdeveniment serà el dimarts 31 d’agost, també a Erill, en el qual la companyia Proyecto NaNa oferirà l’espectacle de dansa teatre Curro y Lola. El dissabte dia 5 de setembre diferents punts de la Vall de Boí acolliran el Pid Movements, una tarda de flashmobs i performances.

El balneari de Caldes de Boí serà l’escenari de les classes de dansa tant a l’interior com a l’exterior

En paral·lel a aquestes activitats, l’associació organitzadora oferirà formació en arts de moviment al medi natural al balneari de Caldes de Boí. Els tallers, que se celebraran de l’1 al 6 de setembre, aniran a càrrec de Carmen Alcalde, Beatriz del Monte, Lucio A. Baglivo i Horacio Macuacua.

Els professors, reconeguts a escala estatal i internacional, com destaca l’organització del festival, impartiran diferents tallers per treballar el moviment del cos, l’expressivitat, la improvisació, el treball en equip i individual, la relació amb l’ambient i altres capacitats creatives en les diferents àrees de la dansa i les arts del moviment.

Així mateix, el festival ofereix tallers familiars dirigits als veïns de la Vall de Boí. Les persones que participin en els tallers de formació també podran gaudir del medi natural, per al qual s’han organitzat caminades pel Parc Nacional d’Aigüestortes.

L’objectiu de l’associació és impulsar el vincle entre la dansa i les arts del moviment amb el medi natural. A la segona edició del festival, van participar 48 persones als tallers de formació procedents de diversos punts de l’Estat.

tracking