SEGRE

MUSEUS EXPOSICIONS

'Escultura i paisatge' en una exposició a les Avellanes

Obres d'Evelí Adam que podran veure's des de dissabte fins a finals de gener || La fusta, protagonista de les obres

Exposició ‘Escultura i Paisatge’, de l’artista Evelí Adam.

Exposició ‘Escultura i Paisatge’, de l’artista Evelí Adam.EVELÍ ADAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dissabte que ve, el monestir de les Avellanes acollirà la inauguració de l’exposició Escultura i paisatge, que recull l’obra de l’artista de Campdevànol Evelí Adam. La mostra estarà oberta al públic fins al 31 de gener. Escultura i paisatge és una exposició sorgida de l’experimentació constant de l’artista del Ripollès amb la fusta, un material amb el qual ha conviscut des que era petit i que és present a les textures, colors i els diferents suports que componen cada obra.

L’exposició mostra tres tipologies d’obres: les realitzades en fusta, les obres de pintura acrílica i les de ferro barrejat amb fusta o ceràmica.

Amb la fusta, Evelí Adam crea el seu propi mètode artístic de treball, tenint en compte que la base de les seues obres són les serradures, encenalls i altres restes. Amb aquest material elabora una massa que modela i manufactura amb les mans.

D’altra banda, també crea escultures a partir de fusta noble tallada i polida. Les obres de pintura acrílica estan realitzades sobre tela amb un treball molt exhaustiu i precís centrat en un element concret en cada representació.

La inauguració comptarà amb la participació de l’activista cultural Carme Brugarola i servirà de pròleg al concert de la cantant Lídia Pujol a l’església del monestir (20.00 hores).

tracking