SEGRE

REHABILITACIÓ PATRIMONI

Corbins fa visitable la vil·la romana del Tossal del Moro

Amb una inversió de 22.634 euros

L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, amb el diputat Carles Gibert i els arqueòlegs de la Diputació.

L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, amb el diputat Carles Gibert i els arqueòlegs de la Diputació.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Corbins va presentar ahir les obres a la vil·la romana del Tossal del Moro després d’una intervenció de gairebé cinc mesos que ha consistit en la senyalització de les restes arqueològiques, dins del projecte Paisatges de Ponent, amb un import d’adjudicació de 22.634,26 euros, cofinançada amb fons Feder per part de la diputació de Lleida i del mateix ajuntament.

En aquesta actuació, s’ha incorporat una nova tanca per delimitar el jaciment, s’han reparat i creat nous elements senyalitzadors i s’ha actualitzat la cartellera en diferents idiomes.

A més, s’han recol·locat elements de mobiliari urbà i pavimentat la zona d’accés i s’ha eliminat la de vegetació que impedia veure les restes arqueològiques.

Segons va explicar el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació, Carles Gibert, l’objectiu és “donar a conèixer aquests espais, que donaran peu a activitats econòmiques”. Per la seua part, l’alcalde, Jordi Verdú, es va mostrar “satisfet per la reforma d’un espai que posa en relleu els orígens del nostre municipi”.

tracking