SEGRE

ESPECTACLES ARTS ESCÈNIQUES

El Festival Llavors de Balaguer es consolida i prepara més edicions

La companyia Hotel Iocandi va presentar la seua producció ‘Peix’.

La companyia Hotel Iocandi va presentar la seua producció ‘Peix’.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La segona edició del festival Llavors – Cultura

en Creixement celebrat al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses de Balaguer, va finalitzar ahir després de dos dies atapeïts d’arts escèniques i amb l’actuació de la cantautora barcelonina Meritxell Neddermann, que va posar el colofó al certamen presentant el seu últim treball In the Backyard of the Castle. La primera jornada del festival va aconseguir assolir l’aforament màxim als dos espectacles duts a terme a l’interior del monestir. En la jornada d’ahir, amb activitats durant tot el dia, el públic va anar augmentant a mesura que va avançar la jornada.

“No és gens facil crear un esdeveniment d’aquestes característiques en una situació de pandèmia. Estem molt contents amb l’acollida d’aquesta segona edició, la col·laboració de FiraTàrrega ha estat un punt a favor”, va assenyalar el regidor de Cultura i Comunicació de l’ajuntament de Balaguer, Arnau Torrente. L’actual format, amb una durada d’un dia i mig, continuarà mantenint-se en edicions futures.

I és que des de l’organització assenyalen que “aquest format encara té recorregut. A l’organització del festival som un equip petit i farem balanç en uns dies per veure què ha funcionat i què no. Quan aconseguim consolidar el festival podrem estudiar la possibilitat d’allargar-lo un dia més.

Ara per ara no ens ho plantegem”..

tracking