SEGRE

MÚSICA PROGRAMACIÓ

Nou cicle 'Km 0' amb tres concerts a Lleida

Divendres i diumenge a la plaça de la Panera

La lleidatana Dwayna actuarà divendres a la plaça de la Panera.

La lleidatana Dwayna actuarà divendres a la plaça de la Panera.RAFA ARIÑO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Casa de la Música de Lleida, la xarxa en què participa l’Espai Orfeó, reactivarà aquest pròxim cap de setmana el seu cicle de concerts Km 0, que té per objectiu ser una mostra itinerant de talents i projectes musicals emergents del territori de Lleida.

Els concerts, d’entrada gratuïta amb reserva prèvia, tindran lloc a la plaça de la Panera, en el marc de les activitats de l’Obert Centre Històric, una iniciativa impulsada per la Paeria per dinamitzar aquesta zona de la ciutat. La cantautora i pianista lleidatana Dwayna actuarà divendres (20.00 h).

Laia Melgosa, sota el qual s’oculta el nom artístic de Dwayna, va publicar el 2019 l’àlbum Cuentos sin leyenda al capdavant de la seua banda de rock i blues, mentre que a començaments d’aquest any va editar en solitari Linfa, un disc instrumental de música clàssica contemporània amb temes propis i versions.

D’altra banda, diumenge el cicle Km 0 comptarà amb doble concert: el jove cantautor de Pamplona El Mudo Kon Voz (19.30 h), que l’estiu passat va publicar el seu primer disc, Orbainetan memoria; i el nou projecte en solitari d’Asori, el nom sota el qual actua el cantautor de Vilanova de Bellpuig Enric Ayguadé (21.00)..

tracking