SEGRE

MÚSICA CONCERT

Belako, a Lleida en la nova gira 'San Miguel On Air'

El 16 d'octubre a la sala Manolita

El quartet biscaí Belako presentarà el disc ‘Plastic Drama’.

El quartet biscaí Belako presentarà el disc ‘Plastic Drama’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El circuit musical San Miguel On Air reprèn la seua activitat després de l’aturada provocada des de fa més d’un any per la pandèmia amb un calendari de vuit concerts de la banda biscaïna Belako, que arrancarà el 5 d’octubre a la sala El Sol de Madrid i arribarà a Lleida el dia 16 d’aquell mes a la sala Manolita (21.00 hores; entrada anticipada a TicketMaster, 19,80 €).

Des del lo-fi i fins al disco-funk passant per la distorsió, l’univers sonor del quartet Belako es plasma en el seu més recent treball discogràfic, el quart de la seua trajectòria, titulat Plastic Drama, que ha suscitat l’aplaudiment unànime de la crítica especialitzada. Les noves cançons del grup transiten per atmosferes eclèctiques, allunyades de qualsevol gènere concret, però sobrecarregades d’energia, autenticitat i contundència. Altres concerts de la gira de Belako en el San Miguel On Air se celebraran a Barcelona, Tarragona, València, Gijón o Ponferrada.

Amb el retorn d’aquest programa musical, la firma San Miguel continuarà apostant per portar la millor música pop-rock per les diferents sales de concerts de tota la geografia espanyola.

tracking