SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PRESENTACIÓ

Pastorets Rock i La Baldufa actuaran al festival de teatre familiar de Sunyer

Carrollets arrancarà dissabte a les 11.00 h

‘Safari’, de la companyia La Baldufa, una de les obres del festival.

‘Safari’, de la companyia La Baldufa, una de les obres del festival.ORIOL RIART

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sunyer celebrarà dissabte la cinquena edició del festival de teatre familiar Carrollets, que ha programat sis funcions des de les onze del matí fins al capvespre. La companyia lleidatana Zum Zum Teatre obrirà el certamen a les 11.00 amb l’obra Gretel i Hansel, que s’ubicarà a la zona esportiva del municipi, condicionada i adequada al llarg de l’últim any. A continuació podrà veure’s Transhumància, de la companyia Xip-Xap (12.00); La Gran Tempesta, d’Efímer (12.45); Safari, a càrrec de La Baldufa (17.30); i Sabor, del grup de percussió Sound de Secà (18.30).

El festival culminarà les 19.30 amb una actuació musical en viu de Pastorets Rock. Així es va donar a conèixer ahir en un acte celebrat a la diputació de Lleida que va comptar amb la participació de l’alcalde de Sunyer, Jaume Gort; la regidora de Cultura, Olga Cuito; i el diputat Joan Gilart.

El certamen compta amb la participació de sis companyies, totes de les comarques de Lleida

Carrollets és, segons Cuito, una proposta pensada per reimpulsar la cultura i el teatre familiar, en el qual agrupacions de Ponent protagonitzen la programació a base d’espectacles musicals, teatrals i de titelles dirigits a tots els públics.

En aquest sentit, Gort va instar els veïns a acudir a la jornada i va recalcar el valor i la proximitat de les companyies. El festival, que en l’última edició va rebre unes 400 persones, inclourà també una zona de pícnic habilitada a l’aire lliure, servei de barra i un aparcament situat al costat del recinte. D’altra banda, els veïns de Sunyer disposaran d’entrada lliure, encara que l’hauran de recollir a l’ajuntament els dies previs a la celebració. Així mateix, el cost d’aquesta per als visitants majors de tres anys serà de cinc euros i inclourà el passi a tots els espectacles.

tracking