SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

Nora Navas i Pere Arquillué, a la temporada de Tàrrega

També amb T de Teatre, Mercè Arànega i Carlota Olcina || Apujarà el teló el 3 d'octubre amb 'Canto jo i la muntanya balla'

Pere Arquillué, a la imatge promocional de ’53 diumenges’.

Pere Arquillué, a la imatge promocional de ’53 diumenges’.AYUNTAMIENTO DE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Noms populars de l’escena catalana com Nora Navas, Pere Arquillué, Mercè Arànega, Carlota Olcina o la companyia T de Teatre desfilaran pel Teatre Ateneu de Tàrrega en la nova temporada d’arts escèniques de la capital de l’Urgell. La programació, que comptarà amb vuit propostes fins al mes de febrer, arrancarà el proper 3 d’octubre amb un dels recents èxits teatrals a Catalunya, l’adaptació de la popular novel·la Canto jo i la muntanya balla, d’Irene Solà, a càrrec de la companyia La Perla 29, dirigida per Guillem Albà i Joan Arqué i amb música de la cantautora Judit Neddermann.

Un altre plat fort de la programació arribarà el 6 de novembre de la mà de T de Teatre i Focus amb 53 diumenges, de Cesc Gay, amb Pere Arquillué, Àgata Roca, Cristina Plazas i Lluís Villanueva.

Per la seua part, Mercè Arànega serà una de les protagonistes del muntatge Els gossos (20 de novembre); Carlota Olcina i Pol López encapçalaran l’elenc de la tragicomèdia Classe (23 d’octubre); i Nora Navas, Marta Marco i Cristina Genebat donaran vida a Les irresponsables, una obra sobre l’amistat dirigida per Sílvia Munt (18 de febrer).

Finalment, el muntatge La sort (11 de desembre), la comèdia de Cactus Teatre L’abraçada dels cucs (15 de gener) i l’espectacle circense Creatura, de Lapso Producciones (5 de febrer) completaran el cartell.

D’altra banda, l’ajuntament també ha programat set espectacles per al públic infantil, a càrrec de La Fornal, La Guilla Teatre, el Mag Stigman o Xip Xap, entre altres companyies.

Val a destacar que el 23 de setembre es presentarà la programació al públic en un acte al Club Escola Hípica (20.15 hores), amb l’espectacle Si això és un cavall, de la Cia. Sense Boxes.

tracking