SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PRESENTACIÓ

Sis propostes de teatre i dos de música, a La Unió d'Alpicat

Un concert de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves tancarà el programa de tardor

Àurea Márquez protagonitzarà ‘La dona del tercer segona’ el 17 d’octubre a La Unió d’Alpicat.

Àurea Márquez protagonitzarà ‘La dona del tercer segona’ el 17 d’octubre a La Unió d’Alpicat.AYUNTAMIENTO DE ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala La Unió d’Alpicat va donar a conèixer ahir la programació de la temporada de tardor, que comptarà amb vuit propostes, sis de teatre (tres de les quals per al públic familiar) i dos de música.

La companyia lleidatana Festuc Teatre obrirà el foc els dies 25 i 26 de setembre amb una doble representació del seu nou muntatge familiar, La llàntia meravellosa (vegeu el desglossament). L’octubre començarà amb una altra cita per al públic familiar, el dia 10, amb Soc una nou, de Zum Zum Teatre.

La programació continuarà el dia 17 amb La dona del tercer segona, a càrrec de Teatre Nu i protagonitzada per Àurea Márquez, rostre popular de sèries de televisió com l’actual Com si fos ahir, de TV3.

El cartell de novembre comptarà el dia 13 amb Nana (o el que hi ha després del diumenge), d’Amaga Produccions, amb entrada gratuïta, i el 14 amb una altra proposta familiar, El monstre de colors, amb la companyia Tutatis. El cap de setmana següent (dia 21) visitarà La Unió d’Alpicat, també amb entrada gratuïta, l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior.

El cartell de novembre es tancarà el dia 27 amb el muntatge Ludere, a càrrec d’Inhabitants, una revisió del conte de la Caputxeta Vermella, amb entrada gratuïta.

La programació de tardor finalitzarà el 12 de desembre amb un singular concert del cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, i el músic Joan Pau Chaves, en una proposta intimista en la qual ambdós interpretaran les cançons més emblemàtiques de la seua carrera adaptades a aquest nou format. Reserva d’entrades d’espectacles gratuïts i venda de localitats a través del web www.alpicat.cat/entrades.

Càsting infantil de Festuc Teatre

Festuc Teatre, que obrirà la programació de La Unió el 25 i 26 de setembre, va llançar ahir una crida a la recerca de nens i nenes que vulguin demanar tres desitjos en el marc del seu nou espectacle, La llàntia meravellosa.

La companyia lleidatana gravarà les reaccions dels menors durant una funció privada de l’obra per compartir a les xarxes la màgia del seu nou espectacle per al públic familiar. Les famílies i petits interessats a participar en aquesta experiència artística poden escriure fins dilluns vinent al correu info@festuc.net.

tracking