SEGRE

TRADICIONS POPULARS

Ganes de Festes de la Tardor de Lleida

Doctor Prats, la Nit de Foc, el Seguici o la Banda Municipal, ja amb entrades esgotades || El pregó demà de Ferran Aixalà, també a punt del ple

Muntatge ahir de l’escenari per als concerts a la Seu Vella.

Muntatge ahir de l’escenari per als concerts a la Seu Vella.MAITE MONNÉ

Creat:

Actualitzat:

Totes les restriccions sanitàries per accedir a activitats festives i culturals (reserva d’entrada, mascareta, hidrogel, distància física...) no frenen ni de lluny les ganes de participació del públic. Així ho demostra també que, ahir al migdia, a falta de dos jornades per arrancar el programa de Festes de la Tardor de Lleida, fins a vuit propostes del cartell ja havien esgotat les localitats.

D’aquestes, sis corresponien a l’àmbit musical, començant pels Doctor Prats, un dels grups estrella de la programació, per al qual ja estan reservades les dos mil entrades previstes per al concert de dimarts que ve a la nit a la plaça de la Sardana de la Seu Vella.

Tampoc quedaven ahir localitats per gaudir diumenge de fins a quatre propostes a la plaça Sant Joan (amb aforament per a tres-centes persones): la Cobla Nova Blanes diumenge; l’animació i percussió de Sound de Secà dilluns; la Banda Municipal de Lleida dimarts i les havaneres de Boira i Les Anxovetes dimecres. Així mateix, el concert EntreArpes de Berta Puigdemasa dissabte a la Mitjana ha esgotat també les 150 localitats previstes.

A més de la música, han penjat el cartell de ple la Nit de Foc, dissabte al campus de la Universitat de Lleida a Cappont, i el Seguici de Sant Miquel, dimecres a la plaça Sant Joan.

Així mateix, amb prou feines quedaven unes setanta-cinc localitats (de set-centes) per assistir demà al pregó de les festes a càrrec de Ferran Aixalà i Pastorets Rock.

tracking