SEGRE

CINE FESTIVAL

Johnny Depp, a Sant Sebastià: “Ningú està fora de perill de judicis instantanis”

El popular actor, protagonista ahir al Festival de Sant Sebastià.

El popular actor, protagonista ahir al Festival de Sant Sebastià.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Johnny Depp, protagonista al Festival de Sant Sebastià, on ahir a la nit tenia previst rebre el Premi Donostia, va assegurar unes hores abans que “ningú està fora de perill de la cultura de la cancel·lació”, com així es denomina la pràctica popular de treure el suport a una figura pública després que hagi fet o dit una cosa considerada objectable o ofensiu.

“Ningú està fora de perill, però si estàs armat amb la veritat és tot el que necessites”, va dir Depp al ser preguntat per la polèmica suscitada –amb comunicats inclosos d’associacions feministes– per la concessió d’aquest guardó després d’haver estat immers en una batalla judicial per una acusació de maltractaments. Depp va considerar que es tracta d’una situació “molt complicada” i que, quan ell s’ha vist afectat per aquests “judicis instantanis basats en aire contaminat”, la seua primera reacció ha estat d’incredulitat.

El protagonista de Pirates del Carib va acabar demanant que “quan hi hagi una injustícia, contra tu o algú a qui estimes o en qui creus, aixeca’t, no et quedis assegut, perquè et necessiten”.

tracking