SEGRE

ART EXPOSICIÓ

Massana arriba a Polònia

L'obra de l'artista de Ponts, en una mostra col·lectiva a Varsòvia i Cracòvia || De la Fundació Bassat a l'Institut Cervantes

L’artista de Ponts Joanpere Massana, amb una de les seues obres.

L’artista de Ponts Joanpere Massana, amb una de les seues obres.JOANPERE MASSANA

Creat:

Actualitzat:

Exposicions a Itàlia, França, Alemanya o els Estats Units demostren la creixent projecció internacional de l’artista de Ponts Joanpere Massana.

Ara, a aquest mapamundi ha afegit Polònia. La sala d’exposicions de l’Institut Cervantes de Varsòvia tenia previst obrir al públic dimarts una mostra d’art contemporani espanyol del segle XXI a partir d’una selecció d’obres de la col·lecció de la Fundació Lluís Bassat.

Entre aquestes, el quadre La pell de l’herba, en tècnica mixta sobre fusta, una obra del 2013 pertanyent a la seua sèrie El llibre de la pell.

Massana comparteix protagonisme en aquesta exposició amb artistes com Josep Guinovart, Joan Hernández Pijuan, Jaume Plensa, Albert Ràfols-Casamada, Josep Serra o Narcís Serinyà, entre d’altres. La mostra estarà oberta al públic fins al 14 de novembre a la capital polonesa i, una setmana després, itinerarà fins a la seu de l’Institut Cervantes a Cracòvia, la segona ciutat més important del país, on podrà veure’s fins al 16 de gener.

La Fundació Bassat de Barcelona, amb una de les col·leccions privades d’art més rellevants d’Espanya, compta amb diverses obres de l’artista lleidatà..

D’altra banda, Massana inaugurarà el pròxim dia 5 d’octubre a la galeria Art Enllà de Barcelona una selecció dels últims treballs elegits pel galerista Manuel Valls.

També té previst inaugurar una exposició a la galeria Art Enllà de Barcelona el 5 d’octubre

Entre aquestes obres es troben les de la seua última sèrie artística, El llibre dels silencis... i dels sorolls, així com escultures i assemblages de la sèrie anterior, El llibre de les flors.

tracking