SEGRE

MÚSICA PRESENTACIÓ

Musiquem Lleida! internacional

El festival, de l'1 al 3 d'octubre, recupera la presència forana, amb artistes de Noruega i Alemanya || Onze concerts en cinc escenaris de la ciutat

Ignasi Amor, Carme Valls i el pianista lleidatà Bernat Giribet.

Ignasi Amor, Carme Valls i el pianista lleidatà Bernat Giribet.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’edició delicatessen de l’any passat per la pandèmia –amb artistes de proximitat i reducció d’actuacions–, el Musiquem Lleida! recuperarà aquest any la presència internacional que caracteritza el festival des dels inicis amb un programa en el qual destacaran les actuacions del pianista i violoncel·lista noruec Håvard Enstad i del violinista alemany d’origen turc Önder Baloglu.

Aquestes seran dos de les onze propostes del cartell, que es va presentar ahir a la seu de la Coral Shalom, impulsora del certamen, en un acte amb Carme Valls i el regidor de Joventut, Ignasi Amor. La setzena edició del festival, de l’1 al 3 d’octubre, es continuarà celebrant en espais delimitats, amb control d’aforament: el convent de Santa Clara, el Museu de Lleida, el Rectorat de la UdL, la Seu Vella i l’Auditori Enric Granados.

A la programació també destacarà la presència del Dalek Dúo, de Tenerife; el quintet Indora de música antiga; o el singular Diphonon Dúo, format per un violista grec i un acordionista navarrès.

La selecció musical oferirà fusions tan insòlites com les de New Tango Project (tango i jazz); Flamencograss 4tet (flamenc i bluegrass); o Morphosis Ensemble (quintet clàssic de corda però amb base electrònica). Completaran el cartell la música lírica de Liriche del Novecento i el duo Violeta Alarcón i Eric Varas, i la formació lleidatana LleidArt Ensemble, que acompanyarà la Coral Shalom en el concert de clausura a l’Auditori.

tracking