SEGRE

POLÍTICA CULTURAL INAUGURACIÓ

L'Alma Parc d'Almacelles estrena 16 escultures més

El parc públic ja suma 38 peces monumentals a l'aire lliure

Una de les setze noves escultures de gran format estrenades ahir a l’Alma Parc d’Almacelles.

Una de les setze noves escultures de gran format estrenades ahir a l’Alma Parc d’Almacelles.AYUNTAMIENTO DE ALMACELLES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc de les Festes de la Mercè d’Almacelles, aquesta localitat del Segrià va inaugurar ahir la tercera edició de l’espai escultòric Alma Parc, amb setze peces monumentals més que, sumades a les vint-i-dos que ja hi havia de les anteriors edicions, sumen trenta-vuit escultures de gran format, especialment creades per ser exposades a l’aire lliure.

L’Alma Parc està ubicat al Parc d’Europa, un espai verd de dos hectàrees i mitja amb un llac de seixanta metres de diàmetre, que forma actualment una de les zones lúdiques més destacades d’Almacelles.

L’alcalde, Josep Ibarz, va inaugurar la mostra acompanyat de la comissària i organitzadora d’aquesta iniciativa, Luisa Noriega, i del president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, Fèlix Bentz. Així mateix, també van ser-hi presents bona part dels escultors participants en l’edició d’aquest any, com Alberto Gómez Ascaso, Javier de Benito Sánchez , Rodrigo Romero Pérez, Gevorg Tadevosyan, Monika Majer, Elvia Cor, Santi Alonso, Aaron Pérez Silva, Pedro Albejano i els germans Pablo i Blas Montoya González.

Val a recordar que les escultures les cedeixen els creadors durant un mínim d’un any, amb la intenció de renovar la proposta expositiva de forma periòdica en aquest museu dinàmic a l’aire lliure.

tracking