SEGRE

ARQUEOLOGIA ACTIVITATS

El Molí d'Espígol rep més de 200 visitants durant l'estiu

Visita guiada dissabte, amb degustació de cervesa Iberika.

Visita guiada dissabte, amb degustació de cervesa Iberika.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 200 persones van gaudir durant l’estiu passat de les visites guiades gratuïtes al jaciment ibèric del Molí d’Espígol, a Tornabous. L’enclavament arqueològic va celebrar una sèrie de jornades de portes obertes cada últim dissabte de mes (de juny a setembre), a més de l’activitat organitzada en el marc del segon festival a2m d’aquesta localitat de l’Urgell.

Des de l’ajuntament de Tornabous es va fer una valoració “molt positiva” de l’acollida de públic d’aquestes visites al jaciment ibèric, organitzades en col·laboració amb l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. De fet, dissabte passat va tenir lloc l’última del calendari d’estiu, en la qual els 25 assistents –el màxim aforament permès seguint les restriccions per la pandèmia– van poder conèixer més detalls d’aquest jaciment ibèric (considerat la ciutat ilergeta d’Atanagrum), mitjançant un recorregut per les restes arqueològiques i un audiovisual. La visita va acabar amb una degustació de cervesa Iberika.

Val a destacar que aquest proper cap de setmana el Molí d’Espígol tornarà a obrir les portes en el marc del 21 Cap de Setmana Ibèric. Els assistents podran gaudir de l’activitat familiar Un dia al mercat, amb què reviuran com eren els mercats en l’època, visites guiades i degustacions de cervesa Iberika.

tracking