SEGRE

CERTÀMENS INICIATIVES

El festival d'humor Lo Memefest de Tàrrega omple totes les seues activitats

Raquel Hervás, la tarda de monòlegs de dissabte passat.

Raquel Hervás, la tarda de monòlegs de dissabte passat.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició de Lo Memefest, el festival de l’humor de Ponent, va acabar ahir amb una valoració “molt positiva” ja que totes les activitats organitzades van penjar el cartell de complet, fet que demostra que “la gent té ganes d’humor”, segons va destacar Laia Recasens, de la comissió de l’Associació Agrat, organitzadora del certamen.

Entre les propostes més multitudinàries destaca l’espectacle de Peyu la nit de divendres i la tarda de monòlegs dissabte al càmping municipal amb Patricia Espejo, Iggy Rubin, Irene Minovas, Ignasi Taltavull, Raquel Hervás i Adri Romeo.

En la que probablement serà última edició de Lo Memefest, Agrat va optar per donar un toc mexicà al festival amb l’actuació de mariachis pel centre comercial de la ciutat en una col·laboració amb Foment Tàrrega i amb la primera fira del burrito i el natxo.

També es va fer una picada d’ullet als joves una exposició que reflexiona amb humor sobre com ha afectat la pandèmia la seua salut mental i un vermut debat sobre com es pot potenciar el català entre els joves a les xarxes socials.

Lo Memefest va acabar ahir amb la projecció de la pel·lícula La escopeta nacional als Cinemes Majèstic.

tracking