SEGRE

Teatres i cines recuperen la plena ocupació de les sales un any i mig després de l'inici de la pandèmia

Espectadors a punt d'entrar a les sales del JCA.

Espectadors a punt d'entrar a les sales del JCA.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els teatres i cinemes recuperen aquest divendres la plena ocupació de les sales un any i mig després de l'inici de la pandèmia. La millora en l’evolució de la pandèmia i la generalització de la vacunació ha permès a les activitats culturals ampliar la seva capacitat del 70% al 100% i eliminar el nombre màxim d’espectadors, que fins ara estava fixat en 1.000 persones en espais tancats i fins a un màxim de 3.000 amb condicions de ventilació reforçades. El límit a l'aire lliure se situava en les 4.000 persones.

Concerts i festivals a peu dret al 70%

Els concerts i festivals en espais tancats amb el públic dret o possibilitat de ball s’assimilen a l’oci nocturn i hauran de complir les condicions d’aquesta activitat. És a dir, permetran una capacitat màxima del 70% i requeriran passaport covid.

A l’aire lliure, l’ocupació permesa serà del 100% amb distància, i si no es pot mantenir, cal mantenir la mascareta. En cultura popular, també s’eliminen totes les limitacions. No hi ha límit en el nombre de participants en castells, cobles, grups teatrals o de dansa, etc., ni tampoc en el nombre de participants, sempre que no siguin situacions anàlogues a l’oci nocturn. Pel que fa els horaris, s’eliminen les restriccions que hi havia i les diferents activitats es tornen a regir per la normativa sectorial preexistent abans de la pandèmia.

tracking