SEGRE

CaixaBank col·labora amb la Fundació Orfeó Lleidatà i la Casa de la Música de Lleida

L'entitat bancària, a través de la Fundació "la Caixa", ha fet una aportació econòmica per potenciar els projectes culturals d’abast social a tot el territori

L'acte de signatura de l'aportació econòmica.

CaixaBank col·labora amb la Fundació Orfeó Lleidatà i la Casa de la Música de LleidaCaixaBank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a la Fundació Orfeó Lleidatà per poder consolidar i ampliar la línia d’accions d’abast social, que s’engloben sota el nom del Projecte Enllaç. L’entitat lleidatana ha desenvolupat des de 2001 desenes el projectes socials arreu del país amb milers de participants de totes les edats. Dues dècades de col·laboració i treball en xarxa amb una trentena d’agents dels sectors educatiu, social, assistencial, salut, cultural, institucional i empresarial, que situen CaixaBank "com un referent de compromís social des de la cultura", segons ha afirmat l'entitat en un comunicat.

La Fundació Orfeó Lleidatà ha rebut una col·laboració de 6.000 euros que permetrà consolidar i ampliar les activitats culturals d’abast social per tot el territori lleidatà a través de la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran, projecte que gestiona la Fundació Orfeó Lleidatà.

tracking