SEGRE

ART ACTIVITATS

Fira d'Artistes de Tàrrega, del 4 al 6 de desembre, amb uns 100 expositors

Presentació ahir de la Fira a l’ajuntament de Tàrrega.

Presentació ahir de la Fira a l’ajuntament de Tàrrega.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega recuperarà la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals del 4 al 6 de desembre després de l’aturada obligada de l’any passat per la Covid. En la seua 22 edició, el certamen estrenarà ubicació al pavelló del Club Natació i també habilitarà un envelat al carrer de la Plana. La fira reunirà un centenar d’artistes, dissenyadors i artesans.

La regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, va destacar que “es tracta d’una cita consolidada al calendari pensant en la proximitat de Nadal, de manera que ajuda a activar el comerç i la ciutat”. Una de les novetats d’aquest any serà una exposició d’homenatge a una quinzena d’artistes veterans, de més de 80 anys. Robert va explicar que “aquesta mostra pretén donar visibilitat als talents ocults d’artistes poc coneguts”, persones que al fer-se més grans o al jubilar-se aposten per l’art i habitualment de les seues creacions només en gaudeixen els seus éssers més propers.

El certamen es completarà amb múltiples activitats paral·leles per a totes les edats. Entre aquestes, l’escultor Jordi Claramunt crearà en directe durant dos dies una escultura de fusta mitjançant la tècnica del buidatge; s’oferiran tres showcookings a càrrec d’establiments de restauració de la capital de l’Urgell i s’habilitarà un espai de photocall d’homenatge a la desapareguda Pilarín Minguell.

tracking