SEGRE

EXPOSICIÓ INAUGURACIÓ

Artistes de Lleida 'celebren' el Nadal a Indecor

Amb obres recents de Perico Pastor, Ureña, Iglesias o Massana

Massana, Armenter, Iglesias, Perico Pastor, Ibarbia i Ureña, ahir en la inauguració a Indecor.

Massana, Armenter, Iglesias, Perico Pastor, Ibarbia i Ureña, ahir en la inauguració a Indecor.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fa just un any, Perico Pastor es trobava ingressat en coma a l’UCI de l’Hospital de Sant Pau, després de tenir un infart. Ahir va assegurar a Lleida que “m’era impossible renunciar a l’exposició nadalenca del Piti”. Es referia a la mostra que va inaugurar un any més el responsable de la galeria comercial Indecor, en la qual l’artista barceloní demostra la seua recuperació de la malaltia amb una selecció d’obres pintades aquest mateix any, algunes fa tot just una setmana, “i amb moltes ganes de continuar creant”.

No va parar de saludar i rebre felicitacions del públic que va assistir a l’acte, juntament amb la resta d’artistes protagonistes de l’exposició. Ureña va presentar noves aquarel·les amb bodegons de prestatgeries així com apunts de paisatges urbans de Lleida. Gregorio Iglesias va desempolsegar “relíquies que tenia al taller” de la seua sèrie de gossos als carrers de París de la seua època a la capital francesa.

Joanpere Massana mostra peces de diferents formats de la seua sèrie El llibre dels silencis i sorolls, creada en plena pandèmia, i de l’anterior El llibre de les flors. Miguel Ibarbia exhibeix marines i aquarel·les i Xano Armenter, vuit acrílics amb colors ètnics. L’exposició inclou quatre litografies i dos gravats de Josep Guinovart de l’última etapa de la seua vida. La música de Blanquers Jazz va amenitzar la inauguració.

tracking