SEGRE

MÚSICA LLANÇAMENTS

Lo Pardal Roquer, compte enrere per al setè disc

'Una nit a la Vall Fosca' veurà la llum gràcies a una campanya de micromecenatge || En dos setmanes ha superat l'objectiu de 1.400 €

Lo Pardal Roquer en una actuació.

Lo Pardal Roquer en una actuació.LO PARDAL ROQUER

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mític rocker lleidatà Lo Pardal Roquer, David Esterri, ja prepara el setè disc Una nit a la Vall Fosca després de superar l’objectiu de 1.400 euros que va marcar fa dos setmanes en una campanya de micromecenatge online. Concretament, ha rebut 2.120 euros en seixanta-set aportacions, però encara podria augmentar ja que queden divuit dies per tancar la campanya. Els diners recaptats aniran destinats a la masterització del disc i l’edició en format vinil, “i els diners que ens sobrin aniran a un projecte futur en el qual ja estic treballant”, va explicar Esterri a SEGRE.

Aquest últim treball va nàixer durant la pandèmia, quan el músic va aprofitar per gravar diverses cançons a casa amb artistes com Emma de Roquer, Jordi Noró i Pau Gairí. Una vegada gravats tots els temes, van veure que necessitaven ajut econòmic per seguir endavant amb el projecte. “Vaig iniciar la campanya perquè tenia algun conegut que ho havia fet i li havia funcionat.

Però la veritat és que al principi tenia certes reticències amb aquesta manera de treballar. Ara, en canvi, he de dir que ho veig amb altres ulls. És una manera de sentir el suport de la gent abans de treure el treball”, va explicar Esterri a SEGRE.

Aquest treball ret homenatge a la Vall Fosca amb vuit cançons inspirades en llegendes i éssers mitològics d’aquesta zona pirinenca. “És un dels llocs més místics i espectaculars de la geografia catalana. Tinc diversos amics a la zona i admiro aquesta manera tan autèntica de viure, lligada a les tradicions i allunyada de les grans ciutats”, assenyala el rocker.

El disc, amb un so casolà que evoca el rock&roll dels anys cinquanta, s’ha enregistrat amb instruments antics de la col·lecció personal de l’artista.

Inclou una versió de l’himne ‘Sóc de l’Oest’

Entre els temes d’aquest nou treball, Lo Pardal Roquer ha gravat una nova versió del popular tema Sóc de l’Oest. “És una cançó molt elàstica que permet ser tocada en qualsevol estil musical.

Després d’escoltar-la de tantes maneres diferents, era el moment de donar-li un tomb més”.

tracking