SEGRE

CULTURA

El Pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida posa música a les festes

La coral romanesa Miorita ha estat l’encarregada d’inaugurar la iniciativa aquest diumenge al matí

El Pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida posa música a les festes

El Pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida posa música a les festesIEI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida és l’escenari, des d’aquest diumenge, de ‘Temps de nadales’, una iniciativa nova d’enguany que convida a cantar en motiu de les festes nadalenques.

La iniciativa se celebrarà fins al 31 de desembre i té com a objectiu obrir l’IEI a a la ciutadania i que aquesta retrobi el sentit tradicional i més popular del cant de les nadales al carrer, fent-ho, a més, en un espai emblemàtic i decorat com cal per a l’ocasió, com és el Pati.

La coral romanesa Miorita de Lleida ha estat l’encarregada d’inaugurar el cicle aquest diumenge al matí, i en els propers dies ja han confirmat la seva participació la Coral del Col·legi Santa Anna (aquest dilluns dia 20), l’Institut Torre Vicens (dimecres 22), la Coral Llum de Veus de Pardinyes (dijous 23), la formació Be1 Bad (divendres 24) i el Grup Encantades (dimarts 28).

Els que estiguin interessats en participar en la iniciativa, només han de fer reserva prèvia del dia i l’hora trucant al telèfon 973 271 500. L’experiència és oberta a qualsevol formació vocal de qualsevol tipus, edat, procedència, nivell artístic, amb l’única obligació que el repertori sigui de nadales, interpretades en qualsevol idioma.

A més, i per tal que l’activitat es desenvolupi sota els paràmetres de les cantades de Nadales de tota la vida, no hi ha equipament tècnic, ni escenari, ni cap altre element més enllà de la instal·lació lluminosa nadalenca del Pati, que ofereix un entorn sorprenent i acollidor. Les formacions canten sense amplificació, a peu de pati durant un temps màxim d’una hora, i el públic també està a peu dret.

tracking