SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CORONAVIRUS

Lleida torna a retallar aforaments

La Llotja programa una segona sessió d'El Pot Petit per resituar públic || L'Auditori també recol·loca espectadors per a l'obra del Centre de Titelles

El Pot Petit oferirà un segon concert el 3 de gener a la Llotja.

El Pot Petit oferirà un segon concert el 3 de gener a la Llotja.PEPE ROVIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La limitació de l’aforament al 70% en l’àmbit de la cultura, que entra en vigor avui a Catalunya per les noves restriccions contra el coronavirus, ha obligat els responsables de diverses sales de Lleida a un exercici malabar per quadrar el nombre de butaques d’espectacles previstos durant les dos properes setmanes, que ja estaven pràcticament plens o amb entrades esgotades. Aquest era el cas del concert d’El Pot Petit a la Llotja del dilluns 3 de gener a les 17.00 hores, que ja havia venut les mil localitats de l’aforament del teatre. La Paeria va anunciar ahir que el popular grup musical familiar oferirà una segona sessió a les 19.15.

Les últimes 300 persones que van comprar entrades rebran un correu electrònic per elegir si volen optar a aquesta nova funció (se’ls enviarien les noves entrades) o si prefereixen la devolción de l’import, que se’ls retornaria a través del mateix canal pel qual les van comprar (online o taquilles). L’Auditori Enric Granados també ha tingut feina: En Jan Titella, l’espectacle per als més petits del Centre de Titelles de Lleida, va tancar la venda de localitats per a la funció de dilluns vinent a les 17.00 h, recol·locant espectadors per a la representació de les 19.00 h, per a la qual encara queden entrades. Així mateix, l’Orquestra Simfònica del Vallès, que oferirà dimarts el tradicional Festival de Valsos i Danses, va veure com l’aforament de l’Auditori s’ha reduït a 562 localitats i ja gairebé s’han venut 500 entrades.

tracking