SEGRE

ESTRENES CONCERT

Música i alpinisme es fusionen a Taüll

El lleidatà Jordi Mestre presenta avui 'The Change', un nou videoclip del projecte 'Soul Mountains' || L'església romànica de Santa Maria acull aquesta tarda l'actuació

En aquesta ocasió el cantant lleidatà ha escalat fins al cim del Besiberri Nord per filmar la seua nova composició.

En aquesta ocasió el cantant lleidatà ha escalat fins al cim del Besiberri Nord per filmar la seua nova composició.JORDI RULLÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic lleidatà Jordi Mestre presenta avui el seu nou tema The Change, que és el tercer videoclip de Soul Mountain, un projecte en el qual l’artista es trasllada fins a diferents pics per filmar les seues composicions. En aquesta nova entrega, el cantant, acompanyat pel guia de muntanya Roger López de Haro i el productor de vídeo Jordi Rulló, va escalar fins al cim del Besiberri Nord, situat en el límit entre la Val d’Aran i l’Alta Ribagorça. A Soul Mountain, el compositor lleidatà busca combinar les seues dos passions, la música i l’alpinisme, convertint així la muntanya en el seu estudi d’enregistrament.

El projecte es va iniciar amb la cançó titulada Behind the steps, a la qual va seguir The Sound. Després de publicar tres temes, Mestre ha manifestat en diverses ocasions la seua intenció d’arribar a un total de vuit. A part d’unir les seues passions, la iniciativa de Mestre té l’objectiu de reivindicar la necessitat de preservar la naturalesa i la cultura.

D’aquesta manera, els beneficis que generi amb el projecte els destinarà a la Kilian Jornet Foundation per finançar propostes relacionades amb la preservació del medi natural a l’entorn de l’alta muntanya. L’església romànica de Santa Maria de Taüll acollirà l’estrena i l’actuació de Mestre és aquesta tarda a les 19.00 hores.

tracking