SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES COVID

Més canvis de data de música i teatre a la Llotja

L'espectacle sobre Camilo Sesto s'ajorna al 2 d'abril || Justo Molinero suspèn de nou la seua obra, prevista el 19 de febrer

Justo Molinero, a l’anterior visita a la Llotja, el febrer del 2018.

Justo Molinero, a l’anterior visita a la Llotja, el febrer del 2018.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La situació sanitària pel coronavirus i les restriccions oficials en l’aforament dels equipaments culturals continua afectant la programació de teatre i música a la Llotja de Lleida. Fa uns dies, l’espectacle musical Symphonic Rhapsody Queen, previst per al 9 de gener, ja es va ajornar al 28 de maig; i el concert d’El Consorcio, que hauria de celebrar-se el pròxim 21 de gener, també es va traslladar al 27 de maig. Ara, el musical Vivir así es morir de amor, basat en els èxits de Camilo Sesto i que estava previst per avui divendres, s’ha ajornat fins al 2 d’abril, en aquest cas per “problemes logístics”.

Així mateix, la productora La Traca va informar ahir que l’espectacle teatral del popular locutor radiofònic Justo Molinero i Los Descastaos, que ja es va suspendre l’any passat i que estava previst per al pròxim dia 19 de febrer, també s’ha ajornat per a una data pròxima encara sense concretar. Les entrades ja adquirides seran vàlides per a la nova data, però si no es vol o no s’hi pot assistir, es pot demanar la devolució de l’import a través del mateix canal a través del qual es van adquirir (pàgina web de la Llotja o taquilla del teatre). El termini de devolució de l’import de les entrades per a l’espectacle de tribut a Queen finalitzarà dimarts que ve, 18 de gener, i el del concert d’El Consorcio, l’endemà, 19 de gener.

tracking