SEGRE

MÚSICA TRADICIONS

Cervera recupera el públic en l'oratori de 'Les Completes', amb inscripció prèvia

‘Les Completes’ de l’any passat, només amb músics i cantaires.

‘Les Completes’ de l’any passat, només amb músics i cantaires.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La capital de la Segarra recuperarà el 5 de febrer el format presencial amb públic en el tradicional oratori del Cant de les Completes, després de la retransmissió en streaming per Lleida TV l’any passat per la pandèmia. Es requerirà al públic inscripció prèvia i, quant als cantaires, solament hi participaran membres de l’Agrupació Coral de Cervera per poder així controlar el nombre i els grups de contacte, encara que es convidaran reforços segons l’equilibri de veus. També es reforçarà la seguretat de músics i cantaires amb tests previs d’antígens.

Les Completes, una festa originària del segle XIX, està declarada d’interès nacional per la Generalitat. El públic podrà accedir a l’església de Santa Maria després d’haver-se inscrit al web de l’ajuntament de Cervera facilitant les dades personals i un correu electrònic. Després de la inscripció, rebran un correu electrònic amb un codi QR que s’haurà de mostrar a l’entrada del temple.

El consistori recomana arribar amb temps i respectar les mesures sanitàries com la distància interpersonal, l’ús de la mascareta durant tot el concert i del gel hidroalcohòlic a l’entrada i la sortida. També es recomana assistir amb prou roba que abrigui per la ventilació de l’església.

tracking