SEGRE

MÚSICA AUDIOVISUAL

Extres de Lleida per a Los Vinagres i Sidonie

Mig centenar de veïns de la capital del Segrià participen en el videoclip de la cançó 'Covid', que ambdós grups van gravar durant el cap de setmana al Magical sota la direcció de la lleidatana Laura Obiols

Els extres de Lleida, ahir al finalitzar l’enregistrament, amb els artistes i la directora.

Els extres de Lleida, ahir al finalitzar l’enregistrament, amb els artistes i la directora.GERARD HOYAS

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’enregistrament d’un videoclip conjunt dels grups Los Vinagres i Sidonie al complex audiovisual Magical de Lleida, com va avançar SEGRE ahir, va comptar en la jornada dominical amb el reforç de mig centenar d’extres elegits en un càsting a Lleida, que apareixeran així en aquesta filmació musical dirigida per la cineasta lleidatana Laura Obiols. S’ha de destacar que el videoclip també compta amb la col·laboració d’alumnes de la primera promoció de l’Escola Catalana de Cinema i Televisió, ubicada a les instal·lacions del Magical. Fins a última hora de la tarda d’ahir, l’equip tècnic dirigit per Laura Obiols va treballar en les diferents escenes recreades al plató principal del Magical per gravar el videoclip de la cançó Covid, que es llançarà el proper 9 de febrer com a promoció del nou àlbum del trio canari de La Palma Los Vinagres, que es titularà Buen clima.

El trio català Sidonie, que ja prepara el seu pròxim disc, no ha dubtat a col·laborar en aquest tema dels seus amics canaris, amb qui comparteixen també segell discogràfic, Warner Music. Laura Obiols, establerta a cavall entre Londres i Madrid, ha dirigit els últims videoclips de Sidonie.

Els trios Sidonie i Los Vinagres, ahir en un dels sets recreats al Magical

Els trios Sidonie i Los Vinagres, ahir en un dels sets recreats al MagicalGERARD HOYAS

tracking