SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CERTÀMENS

Mil Maneres de Créixer

El festival d'Alcoletge abaixa avui el teló després de 3 dies plens de teatre, titelles i música || Apunta a l'èxit d'assistència, amb 2.500 entrades venudes ahir

Xirriquiteula Teatre va presentar al pavelló municipal l’obra ‘Laika’.

Xirriquiteula Teatre va presentar al pavelló municipal l’obra ‘Laika’.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mil Maneres d’Alcoletge tanca avui amb cinc espectacles. La tercera edició del festival, sota el lema “Mil Maneres de Créixer”, ha centrat la programació dels tres dies en les arts escèniques oferint catorze espectacles de titelles, teatre i circ, així com actuacions musicals i de dansa. Des de l’organització han valorat positivament l’assistència.

Tant és així, que ahir s’havien venut 2.500 entrades de les 3.000 disponibles. Malgrat la inestable meteorologia d’ahir, es van poder portar a terme tots els espectacles, encara que alguns van haver de ser traslladats a altres espais. Així doncs, els espectadors van poder gaudir de les propostes de Xirriquiteula Teatre, amb Laika; Eudald Ferré, amb La “petita” Moby Dick; Tombs Creatius amb Secrets; la Cia.

Hotel Iocandi amb Peix; i Zum Zum Teatre amb Soc una nou, així com una actuació musical de The Little Roots Selectors.En la jornada d’avui el festival ofereix cinc propostes que iniciaran a les 10.45 hores al carrer Nou amb l’obra La reina del Arga a càrrec d’Estefanía de Paz Asín, que tindrà tres sessions més. La seguirà a les 11.30 hores la companyia Festuc Teatre amb La llàntia meravellosa al pavelló municipal, que repetirà a les 17.30 hores. Per la seua part, l’Espai Església acollirà a partir de les 12.00 i 16.00 hores l’obra de teatre Residència dels contes macabres d’El Sidral.

En l’àmbit del circ, les companyies Circ Pistolet i Botproject presentaran Potser no hi ha final a les 13.00 hores i Collage a les 19.00 hores a l’Amfiteatre, respectivament. Els actes podrien canviar d’ubicació si les condicions meteorològiques no són favorables.

Xirriquiteula Teatre va presentar al pavelló municipal l’obra ‘Laika’.

Xirriquiteula Teatre va presentar al pavelló municipal l’obra ‘Laika’.MAGDALENA ALTISENT

tracking