SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

El festival Enre9 de Lleida, amb més de 50 espectacles

A la Mariola del 26 al 29 de maig, amb teatre, circ, màgia, dansa, jocs i música || Companyies professionals i tallers

Percussió amb la companyia de la Segarra Sound de Secà.

Percussió amb la companyia de la Segarra Sound de Secà.ENRE9

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Festival d’Arts Escèniques Enre9 de Lleida –la primera edició del qual es va anunciar el febrer passat– va presentar ahir la seua àmplia programació, amb més de 50 espectacles durant el cap de setmana del 26 al 29 de maig a la denominada Zona 09 (Mariola, Blocs Joan Carles i Turó de Gardeny). Durant quatre dies, el públic podrà disfrutar de propostes de teatre, circ, màgia, titelles, dansa, jocs i música per a totes les edats i gustos. Totes les obres en carrers i places seran gratuïtes, tot i que s’haurà de reservar plaça prèviament al pavelló i el pati de l’Escola Magí Morera per l’aforament limitat.

La programació comptarà amb espectacles de tretze companyies professionals: les lleidatanes Zum-Zum Teatre, La Baldufa, Sound de Secà, Xip Xap, Centre de Titelles de Lleida, InHabitants i Aquafonia; les catalanes Farrés Brothers, Soon Circus, La Dinamo i Circ Pistolet, i les aragoneses Titiriteros de Binéfar i Civi-Civiac. Val a recordar que una de les característiques principals de l’Enre9 és que una part de la programació estarà configurada també per espectacles no professionals, sorgits del treball social i comunitari. Així, com a resultat de tallers, cursos i experiències dutes a terme al barri, es podrà veure La Mani, a càrrec de nens del Servei d’Intervenció Socioeducativa Pas a Pas; Tric tris, de joves del Centre Obert Calidoscopi; A escena!, d’alumnes de 6è de l’Escola Magí Morera; Pim-Pam, del grup de teatre d’adults de la Zona 09; o demostracions dels tallers amb nens de L’Escoleta de la Zona 09.

Així mateix, es mostraran dos espectacles nascuts de fundacions que treballen amb la diversitat funcional: La Rateta, de la companyia La Màxima (Ilersis); i Continuem parlant.., de la Fundació Tutelar Alosa.

tracking