SEGRE

Pedro Pardo deixa la direcció del Cor de l'Orfeó Lleidatà després de prop de 18 anys

El rellevarà Pol Pastor, actual responsable de l'escola coral de l'entitat

Pedro Pardo

Pedro PardoOrfeó Lleidatà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director i compositor Pedro Pardo ha anunciat que deixarà la direcció del Cor de l’Orfeó Lleidatà després de gairebé 18 anys liderant el projecte coral de l’entitat. La direcció serà assumida a partir de l'1 de setembre per Pol Pastor, actual responsable i director de l’Escola Coral. Director, pianista i professor, Pol Pastor va néixer l’any 1987 a Santa Coloma de Queral i s’ha format a l’ESMUC i al Vienna Conservatory, segons ha informat l'Orfeó aquest divendres mitjançant un comunicat.

Durant aquests 18 anys Pedro Pardo ha estat el responsable de produccions com el Christmas.cat i ha dirigit la formació arreu del territori destacant el concert del 150 aniversari amb l’Orfeó Català al Palau de la Música, la Missa en Do de Mozart amb la Simfònica de Sant Cugat, el Requiem de Mozart amb l’OJC i l’OSVA o la recent gira “Dancing Vivaldi” que ha portat el Cor als auditoris més importants de Catalunya.

Pedro Pardo ha sigut el creador d’espectacles com 'Blanc', 'En Català si us plau', 'El vell Mozart' o el darrer 'Spiritual'.

Pol Pastor.

Pol Pastor.Orfeó Lleidatà

tracking