SEGRE

MÚSICA ENTITATS

Relleu en la direcció de la coral de l'Orfeó Lleidatà

Pedro Pardo deixarà la formació l'1 de setembre després de divuit anys || Assumirà el càrrec el pianista i director Pol Pastor

Pedro Pardo.

Pedro Pardo.ORFEÓ LLEIDATÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director, compositor i pianista lleidatà Pedro Pardo va anunciar ahir que deixarà la direcció del cor de l’Orfeó Lleidatà el pròxim 1 de setembre, després de gairebé 18 anys liderant el projecte coral de l’entitat. La Fundació Orfeó Lleidatà va informar en un comunicat que el rellevarà en el càrrec Pol Pastor, actual responsable i director de l’escola coral de l’Orfeó. Director, pianista i professor, Pastor va nàixer el 1987 a Santa Coloma de Queralt, es va formar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) i va cursar estudis de direcció (coral i orquestra) al Conservatori de Viena.

Ha dirigit corals d’Igualada, Barcelona, Terrassa, Sabadell i Sant Cugat, així com la Banda del Conservatori Municipal de Barcelona, i exerceix també la docència a l’Institut del Teatre de Barcelona. Actualment, també dirigeix la Banda Simfònica de Terrassa, la Coral Xalesta de l’Hospitalet, l’Agrupació Coral de Matadepera i el Cor Oh! de Santa Coloma de Queralt. Per la seua part, Pedro Pardo deixarà una formació coral en plena forma, amb produccions emblemàtiques com el Christmas.cat, que ha sumat més de 8.000 espectadors en les diferents edicions.

Amb el cor de l’Orfeó, Pardo ha dirigit per tot el territori i destaquen el concert del 150 aniversari amb l’Orfeó Català al Palau de la Música; la Missa en Do de Mozart amb la Simfònica de Sant Cugat; el Rèquiem de Mozart amb la Julià Carbonell i la Simfònica del Vallès o la recent gira Dancing Vivaldi pels auditoris més importants de Catalunya.

Pedro Pardo.

Pedro Pardo.ORFEÓ LLEIDATÀ

tracking