SEGRE

MÚSICA CANTANTS

Cervià de les Garrigues gaudeix amb el ritme de Manu Chao

L'ex Mano Negra ha esgotat també les entrades per al concert de demà

La sala municipal de Cervià de les Garrigues, atapeïda divendres a la nit per veure Manu Chao.

La sala municipal de Cervià de les Garrigues, atapeïda divendres a la nit per veure Manu Chao.ALBERT GONZÁLEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mig miler de persones van omplir de gom a gom divendres a la nit la sala municipal de Cervià de les Garrigues –un poble de poc més de 600 habitants– per gaudir de l’espectacle d’una estrella internacional: el primer dels dos concerts previstos del cantautor francoespanyol Manu Chao, exlíder de Mano Negra. L’artista, que durant tot el cap de setmana s’allotja a Cervià, ha volgut participar en la festa major de Sant Isidre de la localitat malgrat que, segons la mateixa alcaldessa, Mercè Rubió, “ho farà molt discretament i gairebé d’incògnit”. El cantautor, que no concedeix entrevistes als mitjans de comunicació des de fa més de cinc anys, ja ha visitat anteriorment Cervià, on resideix actualment la seua representant, Marta Pérez.

Amb un convencional “Bona nit, Cervià!” en català, el músic va arrancar el concert mitja hora més tard del previst perquè, segons els organitzadors, va voler esperar que entressin tots els espectadors que arribaven tard. Sobre un escenari molt sobri i acompanyat del guitarrista argentí Lucky Salvadori i el percussionista uruguaià Mauro Mancebo, el popular cantautor va interpretar durant gairebé dos hores i mitja un repertori dels seus temes més coneguts. Manu Chao tornarà al mateix escenari demà a la tarda davant d’un altre mig miler d’espectadors, que han esgotat també totes les entrades des de fa dies.

Cervià de les Garrigues va habilitar el camp de futbol com a aparcament i va comptar amb voluntaris convocats per l’ajuntament, l’associació de joves Les Besses i membres de l’Ampa de l’escola El Cérvol.

La sala municipal de Cervià de les Garrigues, atapeïda divendres a la nit per veure Manu Chao.

La sala municipal de Cervià de les Garrigues, atapeïda divendres a la nit per veure Manu Chao.ALBERT GONZÁLEZ

tracking