SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

Laurent Garnier i SFDK se sumen al Monegros

El popular DJ i productor francès de techno i el duo sevillà de hip-hop completen el cartell de la 29 edició del festival, que espera 45.000 ravers el proper 30 de juliol

Una sessió del festival del 2014, l’últim celebrat fins ara.

Una sessió del festival del 2014, l’últim celebrat fins ara.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La veterana estrella francesa del techno Laurent Garnier, productor i DJ que va començar a punxar en la dècada dels 80, i el duo sevillà de hip-hop i rap SFDK, format pel DJ Óscar Sánchez, Acción, i l’MC Saturnino Rey, Zatu, són els dos grans noms que completaran el cartell d’actuacions de la 29 edició del Monegros Desert Festival, el pròxim dia 30 de juliol. El desert dels Monegres acollirà de nou la principal cita electrònica del país, al cap de vuit anys que el certamen es cancel·lés després de l’edició del 2014. La resurrecció del festival impulsat per la família Arnau de Fraga estava prevista per a l’estiu del 2020, però la pandèmia i les restriccions van acabar frustrant aquell retorn i també el de l’estiu de l’any passat.

Ara sembla que la tercera serà la bona. De fet, els organitzadors esperen la visita de fins a 45.000 ravers, de manera que se superarien així tots els rècords del festival, que comptarà amb onze escenaris i una programació de 125 artistes. Garnier i SFDK se sumen així als tres caps de cartell ja anunciats, els tres grans de l’electrònica: el DJ alemany Paul Kalkbrenner, el duo britànic de drumm & bass Chase & Status i el mestre francès Vitalic.

Val a recordar que en l’apartat dedicat al hip-hop el Monegros Desert Festival comptarà amb l’actuació de la llegendària banda novaiorquesa al complet Wu Tang Clan. Entre les últimes confirmacions destaquen també el duo britànic Basement Jaxx en format DJ set, el tàndem andalús Dub Element, el gal Folamour, el novaiorquès Fred P, la productora nord-americana Octo Octa, el danès Kölsch i la ucraïnesa Nastia. S’afegiran a estrelles ja anunciades com Richie Hawtin, Loco Dice, Adam Beyer, Óscar Mulero, Charlotte de Witte o Avalon Emerson. Entrada general, 70 euros, i vip, 120, a la pàgina web monegrosfestival.com.

tracking