SEGRE

Més de 20.000 espectadors han vist 'Alcarràs' a les sales del Circuït Urgellenc

Gairebé uns 7.500 ho han fet amb projeccions de cinema itinerant de municipis que havien tancat la sala

Un fotograma de la pel·lícula 'Alcarràs' de Carla Simón.

Un fotograma de la pel·lícula 'Alcarràs' de Carla Simón.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 20.000 espectadors han vist el film 'Alcarràs', de Carla Simón, a les sales del Circuït Urgellenc. L'empresa exhibidora de cinema projecta a uns 16 municipis, majoritàriament de la demarcació de Lleida però també de la Franja de Ponent i a Ripoll. 'Alcarràs' ha motivat la recuperació temporal d'algunes sales que s'havien anat tancant en els darrers anys i en aquest sentit, del total d'espectadors que han vist el film a través de les projeccions de l'empresa des de la seva estrena el 26 d'abril, quasi 7.500 ho han fet a través de cinema itinerant a 16 municipis. Segons la firma, l'èxit i la "unanimitat en els elogis" a la directora i els actors de la pel·lícula "és total" i és manté encara en cartell a molts municipis.

El Circuït Urgellenc (Circusa) ha projectat 'Alcarràs' a Tàrrega, Balaguer, Mollerussa, Tremp, Agramunt, Bellpuig, a les comarques de Ponent; Ripoll, Montblanc, Vielha, i a la Franja a Monzó, Barbastre, Sariñena, Tamarit de Llitera, Binefar, Maella i Mequinensa. Aquestes són sales permanent on l'empresa exhibeix cinema però l'estrena del film de Carla Simón ha motivat la recuperació temporal d'algunes sales que s'havien tancat en els darrers anys i també que s'hagi projectat en municipis on no hi havia cinema. Això ha passat a Alcarràs, Aitona, Cervera, Puigverd de Lleida, Bell-lloc d'Urgell, Torregrossa, Artesa de Segre, les Borges Blanques, Torres de Segre, Santa Coloma de Queralt, Sort, Soses, Seròs, Sant Quinti de Mediona, Maials i Sucs.

Segons Cirucsa, 'Alcarràs' encara està en cartell a Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Mollerussa, Tàrrega i Vielha. A més, s'ha programat als cinemes de Berga, Igualada i Capdepera. Durant aquest cap de setmana, s'ha vist a Ivars d'Urgell, Almacelles i el Pont de Suert, poblacions que seguiran amb les projeccions en els propers mesos, igual que Santa Coloma de Queralt o Aitona. En les properes setmanes, també es projectarà a Bellvís, Fondarella, Penelles, Golmés i Camarasa.

D'altra banda, el proper cap de setmana, als cinemes Majèstic de Tàrrega se seguirà projectant 'Alcarràs' i es recuperaran sessions d''Estiu 1993', òpera prima de Carla Simón, per qui la vulgui revisionar o veure per primera vegada en pantalla gran.

tracking