SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Bruce Springsteen iniciarà la seua gira europea el 2023 a Barcelona

El 28 d'abril, i serà l'únic concert del Boss a Espanya

Bruce Springsteen.

Bruce Springsteen.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant nord-americà Bruce Springsteen ha anunciat una gira internacional amb la seua banda el 2023 que inclourà una sèrie de concerts a Europa amb inici el proper 28 d’abril a l’Estadi Olímpic de Barcelona. Segons va anunciar ahir la promotora Doctor Music, després d’iniciar la gira el febrer de l’any vinent als Estats Units, amb dates i ciutats per anunciar. Barcelona serà l’única ciutat on actuarà el Boss a Espanya, mentre es descarta que s’hi puguin afegir altres parades espanyoles.

La gira del 2023 significa la tornada de Bruce Springsteen and The E Street Band en directe, des que el febrer del 2017 finalitzés a Austràlia la seua gira mundial de 14 mesos The River Tour. Després d’iniciar la gira europea a Barcelona, Springsteen i la seua banda actuaran en estadis de Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munic i Monza entre el maig i el juliol de l’any vinent. Més endavant s’anunciaran ciutats i dates addicionals al Regne Unit i Bèlgica.

La banda tornarà als EUA a partir de l’agost. En aquest sentit, Springsteen va afirmar que, després de sis anys, “estic desitjant tornar a veure els nostres increïbles i lleials fans el proper any. I estic desitjant compartir de nou escenari amb la llegendària E Street Band”.

Les entrades per al concert del 28 d’abril del 2023 a Barcelona, on s’inicia la gira per “desig exprés” del cantant, va assenyalar la productora, es podran adquirir a partir de les 10.00 hores del 8 de juny i el preu oscil·larà entre els 65 i els 125 euros.

tracking