SEGRE

El Pot Petit, a la Llotja de Lleida al juliol

La venda d’entrades serà exclusivament a través d’internet

El Pot Petit, a la Llotja al juliol

El Pot Petit, a la Llotja al juliol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna a Lleida un dels grups més populars pel que fa a la música infantil en català. El Pot Petit actuarà a la Llotja de Lleida el proper 3 de juliol a les 17:00 hores. El grup portarà a la ciutat l'espectacle “Dins el Pot Petit”, que girarà aquest estiu per última vegada.

En aquest espectacle, la companyia dona la benvinguda a un món diferent, un viatge a una terra meravellosa on els límits de l’univers són els límits de la imaginació. En aquesta dimensió el públic no només hi podrà veure amb els ulls o sentir-hi amb les orelles. Aquí hi ha dracs, elefants, lleons... fins i tot, formigues rockeres. En aquest món màgic hi viuen la Jana, en Pau, la Melmelada Band i molts dels seus amics.

L’espectacle compta amb tretze músics a l’escenari que fan sonar les cançons d'El Pot Petit. Serà una ocasió per viure les cançons que s'estan convertint en una part de la banda sonora d'un gran nombre de llars amb canalla. La venda d’entrades serà exclusivament a través d’internet i el preu és de 20 € i entrada gratuïta per a menors de 3 anys sempre que no ocupin seient. 

tracking