SEGRE

CERTAMEN ARTS ESCÈNIQUES

Los Titiriteros de Binéfar, estrelles del segon dia del Enre9

Avui jornada gran amb 24 propostes

Dos dels components de Los Titiriteros de Binéfar durant la representació d’ahir.

Dos dels components de Los Titiriteros de Binéfar durant la representació d’ahir.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El festival Enre9 segueix en marxa després d’un segon dia en què els espectacles per als alumnes de la Mariola van arrancar a les 9 del matí. En aquesta ocasió la companyia lleidatana La Baldufa va ser l’encarregada d’inaugurar la jornada representant el seu espectacle Cirque Déjà Vu. A la tarda, la reconeguda companyia aragonesa Los Titiriteros de Binéfar va omplir la plaça Barcelona amb Cómicos de la Legua.

Una proposta en la qual tres gitanos transhumants, còmics de fortuna, van i venen de poble en poble amb la seua guitarra i el seu teatret, cantant i exhibint titelles per buscar-se la vida. Més tard va arribar el torn de Tric tris, una funció basada en el moviment que sorgeix dels tallers per a adolescents que s’han dut a terme al Centre Obert Calidoscopi. A la nit, Bye bye, confetti, de La Baldufa, estava previst que omplís la grada.

La jornada d’avui començarà les 11 amb l’obertura d’una zona de jocs i l’obra Torpeza Obliga de Civi-Civiac Producciones i comptarà amb 24 propostes durant tot el dia per finalitzar a les 22 h amb un espectacle de focs.

tracking