SEGRE

ACTIVITATS PRESENTACIÓ

Programació cultural d'estiu a Tàrrega amb 80 propostes

Presentació ahir de les propostes d’estiu de Tàrrega.

Presentació ahir de les propostes d’estiu de Tàrrega.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes vuitanta activitats integraran la programació cultural d’estiu a Tàrrega. El municipi oferirà fins al setembre una variada programació d’arts escèniques, música en viu, cine, festes i vetllades que amenitzaran el calendari de vacances per a públics de totes les edats. Són propostes programades per la regidoria de Cultura, el teixit associatiu i el sector privat de lleure de la ciutat, la majoria de les quals de caràcter gratuït i en espais a l’aire lliure.

El regidor de Cultura, Carlos Vílchez, va destacar ahir que “després de dos anys de restriccions per la pandèmia de la Covid, el programa estival recupera el seu format habitual”. Així doncs, es recuperen espais com la plaça de Les Nacions i s’eliminen mesures com la distància física i els aforaments limitats. Carlos Vílchez també va recordar que algunes propostes tenen lloc als pobles del municipi, com és el cas del cicle d’arts de carrer Públic!, que s’estrenarà el 2 de juliol vinent a la Figuerosa i que també passarà per Altet, Santa Maria de Montmagastrell i Claravalls.

Un altre punt fort del cartell serà el cicle de cine a l’aire lliure, els dimecres del mes de juliol, que inclourà la projecció del film Alcarràs el dia 27. Sense oblidar el festival musical Paupaterres (del 7 al 9 de juliol) i el de cine Galacticat (del 15 al 21 d’agost), a més de concerts d’havaneres, sardanes i música tradicional.

tracking