SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

El nou Antifa Rock de Juneda espera 3.000 fans del punk

L''hereu' del Kalikenyo Rock es va estrenar ahir i s'allargarà fins demà

Actuació ahir a mitja tarda de Kaótiko, una de les onze bandes de la primera jornada de l’Antifa Rock.

Actuació ahir a mitja tarda de Kaótiko, una de les onze bandes de la primera jornada de l’Antifa Rock.GERARD HOYAS

Creat:

Actualitzat:

Els sons més durs del punk-rock van omplir des de primera hora de la tarda d’ahir el Tossal de la Sal de Juneda en l’estrena del festival Antifa Rock, el successor del Kalikenyo Rock. Aquest esdeveniment dedicat al punk-rock i metal es va celebrar en aquesta localitat de les Garrigues durant catorze edicions abans de la pandèmia i va tornar l’any passat en un format reduït i amb restriccions, abans que l’organització es desvinculés completament d’aquesta marca. Així, el nou Antifa Rock estava previst que comptés fins ben entrada ahir a la matinada amb l’actuació d’onze bandes, com Cor Rebel, La Excavadora, Dos Tenores Def, Juantxo Skalari & La Rude Band i Kaótiko (a la foto de la dreta), i noms tan destacats del gènere com Lehendakaris Muertos i Soziedad Alkohólika.

Des de l’organització van destacar el canvi d’emplaçament del festival, ara en un espai més ampli, amb herba i dotat amb una gran zona d’acampada. En aquest sentit, van afirmar que el festival espera entorn d’uns 3.000 aficionats al punk-rock fins demà dissabte. De fet, aquesta setmana s’havien venut ja uns 1.500 abonaments per a les tres intenses jornades de concerts.

Per avui divendres, també a partir de les 16.00 hores, estan previstes les actuacions de bandes com Animales Muertos, El Último Ke Zierre, El Drogas, Porretas i Non Servium, mentre que demà, ja des de les 12.00 h, es viurà la jornada principal amb 14 grups, entre aquests Kaos Urbano, Liberum, Kop, Segismundo Toxicómano i Rat-Zinger.

El Festival de l’Horta torna 2 anys després i culmina avui al migdia amb animació infantil i vermut musical

D’altra banda, el Festival de l’Horta de Lleida, a la partida Marimunt, va tornar ahir després de dos anys d’aturada per la pandèmia, fidel a la seua habitual cita de la revetlla de Sant Joan. A la tarda van obrir el foc grups locals com La Suda, El Banco, Line4 i Aivan & MRK. Entorn de la mitjanit, el Nit Horta Rock tenia previstes actuacions de Folk@mitges, Atzavara, Neptú i Mesmerians.

Actuació ahir a mitja tarda de Kaótiko, una de les onze bandes de la primera jornada de l’Antifa Rock.

Actuació ahir a mitja tarda de Kaótiko, una de les onze bandes de la primera jornada de l’Antifa Rock.GERARD HOYAS

tracking