SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

La Coral Shalom estrena director i obre la convocatòria per al Musiquem Lleida!

Albert Cabero.

Albert Cabero.J.M. CATALUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La dissetena edició del festival internacional Musiquem Lleida! se celebrarà el cap de setmana del 7 al 9 d’octubre, amb un concert especial de clausura el 16 del mateix mes, a càrrec de la Coral Shalom, impulsora del certamen. L’organització ha obert fins al 5 de juliol el termini de presentació de propostes musicals per participar en el festival, que, després de tres anys de restriccions per la pandèmia, recuperarà els aforaments lliures. Està previst que el cartell del Musiquem Lleida! compti com l’any passat amb deu actuacions, a més del concert final, el diumenge 16 d’octubre a l’Auditori Enric Granados, en què es posarà en escena el Rèquiem de Fauré, amb el cor Praesentia de Sabadell, dos solistes i l’orquestra LleidArt Ensemble.

Com és habitual en les últimes edicions, l’espectacle de clausura del festival es repetirà posteriorment en diverses localitats. La primera data ja fixada serà el diumenge 30 d’octubre a Arbeca. Val a destacar que aquesta nova edició del Musiquem Lleida! suposarà l’estrena en la direcció de la formació adulta de la Coral Shalom del director i baríton barceloní establert a Tàrrega Albert Cabero, en substitució de Robert Faltus.

Com a cantant, Cabero compta ja amb una sòlida experiència com a solista i ha format part d’agrupacions corals com el Cor Madrigal, el Cor del Teatre del Liceu i el Cor de Cambra del Palau de la Música. També ha dirigit l’Orfeó Sarrianenc, el Cor Praesentia i la Coral Jordi Antonín.

tracking